Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відійшов у вічність отець Михайло, колишній настоятель Старозбур’ївського Свято-Троїцького храму

Сьогодення
19.09.2021
Із сумом повідомляємо, що після тривалої хвороби відійшов у Вічність отець Михайло, колишній настоятель Старозбур’ївського Свято-Троїцького храму.
Священник залишив по собі багато добрих справ. Віряни поважали і слухали його проповіді, в яких завжди було багато глибокого змісту. Отець Михайло лікував молитвами, а таїнство хрещення дітей йому довіряли віряни не лише із Старої Збур’ївки. Він гарно співав, відрізнявся скромністю та добротою.
Завтра, 20 вересня, Михайла Володимировича Ковальчука
проведуть в останню путь.
Прощання відбудеться у м. Миколаїв, вул. Театральна (Васляєва), 8/1,
у сквері біля будинку культури «Молодіжний» о 9:00.
Мобільний номер матушки Ольги +38 097 465 22 31.
Нехай отець Михайло знайде свій вічний спокій у Царстві небесному. Старозбур’ївський старостат висловлює щирі співчуття родині та колишнім парафіянам отця Михайла. Розділяємо ваш смуток. Цей світ покинула порядна, світла, добра людина.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше