Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Схиляємо голови у скорботі через передчасну загибель від рук окупантів ВЛАСОВОЇ НІНИ ПАВЛІВНИ

Особистості
06.03.2023

😢Сьогодні, у цей важкий час, низько схиляємо голови у скорботі через передчасну загибель від рук окупантів ВЛАСОВОЇ НІНИ ПАВЛІВНИ – завідуючої дитячим поліклінічним відділенням Голопристанського КНП "ЦПМСД".

 

Все життя вона присвятила здоров'ю діток. Її праця відзначена багатьма Почесними грамотами і подяками, а головне – любов'ю і вдячністю батьків та одужалої малечі. Завжди ставлячись до роботи старанно, Ніна Павлівна виконувала її на високому професійному рівні, застосовуючи сучасні методи профілактики, діагностики та лікування захворювань дітей та підлітків Голопристанської громади та міста Гола Пристань. Її не зупинила війна та окупація, до останнього дня свого життя Ніна Павлівна допомагала діткам.

🇺🇦Голопристанська міська рада, колективи двох медичних закладів Голопристанської міської ради висловлюють співчуття родині та близьким!

 

Світлий, добрий спомин про Ніну Павлівну завжди житиме в серцях рідних, односельців, усіх, хто знав її, любив і поважав.

 

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце хорошої людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші!

 

Поділяємо біль та горе рідних! Вічна та світла пам’ять!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше