Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підтримайте електронну петицію

Оголошення
30.11.2023

Шановні жителі Голопристанської громади, просимо підтримати та долучитися, підписавши електронну петицію щодо присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) нашому земляку, патріоту, хороброму захисникові України молодшому сержанту (командиру відділення) ДЯЧЕНКУ Ігорю Григоровичу.

Працюючи вчителем фізкультури в школі, Ігор Григорович користувався авторитетом в громаді, був депутатом Голопристанської міської ради. На війну пішов добровольцем ще в 2015 році, вступивши до «Карпатської Січі». Загинув минулоріч, 22 жовтня 2022 року, біля с.Терни Донецької області, рятуючи життя своїх бійців. Своє життя віддав для того, щоб врятувати життя 11 побратимів.

Пам'ятатимемо кожного і кожну, хто віддав життя за Батьківщину.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше