Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

П’ятеро дітей влаштовано до патронатної сім’ї

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
08.10.2021

07 жовтня 2021 року в приміщенні Голопристанської міської ради між головою міської ради Олександром Бабичем та патронатним вихователем Раїсою Чебан в теплій, дружній атмосфері підписаний договір про патронат над двома неповнолітніми та трьома малолітніми дітьми із родини, яка перебуває в складних життєвих обставинах.

Міський голова Олександр Бабич побажав патронатному вихователю Раїсі Чебан та її помічнику Григорію Коржану успіхів у нелегкій їхній праці – кожного дня бути поруч із дітками в яких склалася нелегка доля, здоров’я, терпіння, позитивних сюрпризів від дітей.

Голопристанська міська територіальна громада пишається родиною патронатного вихователя, яка може надавати тимчасові послуги не тільки на проживання та утримання обездолених дітей, зігрівати їх серця своєю любов’ю та щирістю.

Ірина ПИСАРЄВА, начальник служби
у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями,
дітьми та молоддю виконкому міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше