Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Піклування про людей похилого віку

Сьогодення
12.10.2021

День людей похилого віку - це свято не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за вклад в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Чимало випробувань, болю і втрат довелося вам пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Прийміть слова глибокої вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.

Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких!

Довгих і щасливих вам років життя! Будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя!

КУ "Центр надання соціальних послуг" Голопристанської міської ради Херсонської області від себе особисто та підопічних відділення соціальних послуг за місцем проживання висловлює щирі слова вдячності керівникам організацій та підприємств, фізичним особам підприємцям нашої громади, які привітали зі святом одиноких осіб похилого віку. Хай ваша щирість та доброта повернеться до вас сторицею.

З повагою Тетяна СТРУТИНСЬКА, директор КУ "Центр надання соціальних послуг" Голопристанської міської ради Херсонської області.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше