Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Онлайн-платформа допомоги врятованим — безпечно, конфіденційно, безоплатно

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
18.05.2023

Стартувала урядова комунікаційна кампанія на підтримку комплексної психологічної, юридичної, соціальної допомоги від держави для постраждалих від різного роду насильства під час війни. 

 

Офіс Віцепрем’єрки спільно з Урядова уповноважена з ґендерної політики запустили комунікаційну кампанію про сервіси комплексної підтримки для постраждалих від різного роду насильства, представлені на “ПЛАТФОРМІ ДОПОМОГИ ВРЯТОВАНИМ”.

 

До розробки комунікаційних рішень долучилися психологи, юристи та експерти з соціальної допомоги.

 

Інформацію про перевірені сервіси допомоги можна знайти на Платформі допомоги врятованим:

www.help-platform.in.ua

 

Комплексну допомогу можна отримати у Центрах допомоги врятованим, що створені за ініціативи Офісу Віцепрем'єрки, сприяння Урядова уповноважена з ґендерної політики та підтримки Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine.

 

Джерело: Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше