Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Платники єдиного податку Голопристанської громади спрямували до місцевого бюджету понад 2,5 мільйона гривень

Фінансове управління виконавчого комітету інформує
21.02.2022

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, у січні 2022 року фізичні та юридичні особи, які використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок, спрямували до бюджету Голопристанської територіальної громади понад 2,5 млн гривень. Це майже на 1,3 млн гривень більше, ніж за такий період минулого року.

Податкова служба Херсонщини звертає увагу, що єдиний податок у повному обсязі зараховується до загального фонду місцевого бюджету територіальної громади та є тим джерелом, що забезпечує збалансованість дохідної частини бюджету. За рахунок надходжень від сплати даного податку забезпечується надання послуг населенню в галузях бюджетної сфери, виконання соціальних програм, покращення інфраструктури територіальної громади.

Отже, своєчасно та у повному обсязі перераховуючи до бюджету зазначений податок, підприємці забезпечують фінансування поточних потреб громади та сприяють її розвитку.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше