Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Постачання скрапленого газу відновлено!

До відома громадян
18.11.2021

В середу, 17 листопада, в села Гладківка та Таврійське Голопристанської територіальної громади було завезено першу партію скрапленого газу в опосвідчених балонах, відремонтованих та перевірених.

Ще з літку на Херсонщині почалися проблеми з постачанням скрапленого газу для населення. Підприємство ДП «Газпостач», яке виконувало роботи по забезпеченню населення Херсонської області скрапленим газом у балонах, через високі закупівельні ціни комерційного газу і значне здорожчення його вартості та неможливість з цієї причини його реалізації, було змушене закрити виробничі дільниці підприємства в районах області та призупинити доставку газу населенню нашого регіону.

По допомогу у вирішенні цього питання жителі Голопристанщини почали звертатися до міського голови Олександра БАБИЧА.

За дорученням очільника громади старостою Гладківського старостинського округу Вікторією ТКАЧЕНКО ретельно виконана робота щодо організації постачання скрапленого газу для населення: проведено перемовини з постачальниками з різних областей (Київської, Полтавської, Миколаївської) та організована стабільна домовленість на регулярне постачання газу жителям сіл Гладківського старостинського округу.

Постачальником стало підприємство ТОВ «Надежда Ритейл 2017» (м. Полтава), яке має всю офіційну дозвільну документацію для роботи з постачання скрапленого газу для населення, використовує лише відремонтовані, опосвідчені балони. Наповнення балонів здійснюється на спеціальному обладнанні, що виключає можливість недоливу..

Наразі продовжується прийом заявок на постачання скрапленого газу в балонах.

Тож, шановні мешканці громади! Повідомляємо, подати заявки на замовлення балонів скрапленого газу можна за телефонами:  + 38(068)289-89-38 (с. Гладківка); +38(050)717-57-63 (с. Таврійське); або звернувшись до старости Гладківського старостинського округу Вікторії Ткаченко (ціна за балон 650 гривень, в балоні 33 літри).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше