Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомлення про присудження контракту

Оголошення
18.10.2021

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради завершив оцінку тендерних пропозицій для закупівлі «Розробка проектно-кошторисної документації, в т.ч. проходження експертизи, проведення авторського нагляду, а також поставка матеріалів та виконання робіт з Капітального ремонту будівлі комунального закладу «Голопристанської дитячої школи мистецтв» Голопристанської міської ради, розташованого за адресою: вул. Горького, 18, м. Гола Пристань, Херсонської області, 75 600 та будівлі «Голопристанської спеціалізованої школи I-III ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичних циклів» Голопристанської міської ради, розташованої за адресою: вул.1 Травня, 21, Гола Пристань, Херсонської області, 75 600» по проекту «Капітальний ремонт будівлі комунального закладу «Голопристанська дитяча школа мистецтв» Голопристанської міської ради, розташованого за адресою: вул. Горького, 18, м. Гола Пристань, Херсонської області, 75 600 та будівлі «Голопристанська спеціалізована школа I-III ступенів з поглибленим вивченням предметів філологічного та природничо-математичних циклів Голопристанської міської ради, розташованої за адресою: вул. 1 Травня, 21, Гола Пристань, Херсонської області, 75600 (Заходи енергоефективності в Голопристанській міській громаді)».

Учасник, якому присуджено контракт: ТОВ «АВЄГА» з вартістю пропозиції 539 519,16 євро, без ПДВ (п’ятсот тридцять дев’ять тисяч п’ятсот дев’ятнадцять євро шістнадцять євроцентів без ПДВ).

Дата присудження: 16 вересня 2021 року.

Відділ економічного розвитку виконавчого комітету
Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше