Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 січня – День затвердження Державного Прапора України

Події
28.01.2024

28 січня 1992 року Верховна Рада України прийняла Постанову «Про затвердження Державним Прапором України Національного прапора». Документ офіційно затвердив прямокутне полотнище із двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору і нижньої – жовтого. Символ нашої держави. 

Символ БОРОТЬБИ і ПЕРЕМОГИ! 

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет щиро вірить, що він обов'язково майорітиме над усіма звільненими від ворога територіями!

Державний Прапор як символ нашої країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Наш обов’язок перед нинішнім і майбутнім поколіннями – зробити український Державний Прапор впізнаваним у всьому світі символом успішної країни, яка здолала зовнішні загрози і внутрішні виклики та сформувала гідне суспільство!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше