Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У місті Чортків в знак підтримки майорить прапор Голої Пристані

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
12.03.2024

У місті Чортків на Тернопільщині поруч із будівлею міської ради в знак підтримки та співпраці з містом Гола Пристань дружньо майорять прапори обох міст-побратимів.

Приємно знати що є міста, які в тяжку хвилину підтримають й підставлять плече допомоги, надавши прихисток жителям-ВПО Голопристанської міської територіальної громади. 

Маємо надію, що в майбутньому ми спільними зусиллями реалізуємо безліч проєктів та планів задля розбудови наших містечок в післявоєнний час.  

До речі, право підняти прапор міста Гола Пристань було символічно надано 4 вересня 2022 року на 500-річчя заснування міста Чортків жительці Голопристанської громади – гопрянці Марії Микитюк, котра через окупацію рідного міста змушена була переїхати з сім'єю із рідного дому до Чорткова.

Пишаємось нашими містами-друзями!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше