Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Президент Володимир Зеленський привітав із Днем Конституції України

Події
28.06.2023

За основоположні принципи життя, прав та свободи, зафіксовані в Конституції України, громадяни зараз борються у тяжкій боротьбі, заявив президент Володимир Зеленський у привітанні з Днем Конституції. 

Про це повідомляється у соцмережах президента.

«Нашій Конституції сьогодні виповнюється 27 років. Записані в ній у 1996 році слова перестали бути історією – вони стали для українців по-справжньому життєвими та насущними: слова про право на життя та свободу, честь та гідність, про ціну нашої землі. Вже нікому в країні не треба пояснювати значення слова "суверенна".

Жоден українець більше ніколи не сприйматиме зафіксовані в ній права та свободи як щось дане нам зверху. За них сьогодні борються у важкій боротьбі самопожертвою та життям.

Наша Україна. Суверенна. Незалежна. Демократична. Правова. Була, є і буде. Слава Україні!».

Відеоролик

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше