Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Зеленський привітав працівників Національної поліції зі святом

Звернення Президента України
04.07.2024
Президент Володимир Зеленський подякував працівникам Національної поліції України за службу. Вітання з Днем Національної поліції України розміщене на сторінці глави держави у Фейсбуці.

"Дякую всім нашим поліцейським, які захищають життя та Україну. Б’ються заради нашої держави на фронті. Забезпечують правопорядок у тилу. Допомагають зберігати нормальність життя у прифронтових і прикордонних районах. Рятують після російських ударів. Евакуюють з місць небезпеки", - заявив Президент.

Він також подякував поліцейським, які допомагають людям, що постраждали від проявів злочинності, та повертають справедливість в Україну - фіксують усі обставини й формують доказову базу російських злочинів війни.

"Дякую кожному та кожній, хто обрав службу Україні! Вітаю з Днем Національної поліції України!", - підкреслив Зеленський.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше