Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановна Голопристанська громадо, вітаємо з Днем Соборності України!

Привітання
22.01.2024

22 січня наша держава відзначає велике свято — День Соборності України. Саме у цей день 1919 року на Софійській площі у Києві на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Ця подія стала яскравим прикладом прагнення до національної єдності, адже саме у єдності наша сила. 

Сьогодні українці об'єднали весь світ у боротьбі проти зовнішнього агресора і власним прикладом доводять силу національного спротиву!   

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет міської ради від щирого серця бажають всім співвітчизникам міцного здоров’я та сталевої витримки, злагоди, наснаги та незламної віри в гідне майбутнє нашої країни!

Ми стоїмо пліч-о-пліч за МИР і ПЕРЕМОГУ нашої КРАЇНИ! 

Нехай кожен з нас збереже силу духу, оптимізм і прагнення єдності.

Віримо в мирне майбутнє, підтримуємо ЗСУ! Наша єдність – наша зброя!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше