Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сучасна діагностична техніка допомагає Голопристанщині

Сьогодення
08.02.2022

До відома громадян! КНП «Голопристанська РЛ» має можливість надавати безоплатне сучасне рентгенологічне обстеження пацієнтів з електронним направленням, а також тих, хто знаходиться на стаціонарному лікуванні в лікарні.

Найсучасніший рентгенологічний цифровий апарат екстракласу, який був придбаний за державною програмою та введений в експлуатацію в 2021 році, дозволяє швидко та якісно проводити обстеження хворим різної важкості, а також є оптимальним вибором для сучасної діагностики ускладнень COVID-19 асоційованої інфекції.

В зв’язку з комп’ютерною обробкою доза променевого навантаження в десятки разів менша, ніж при застарілому «плівковому» обстеженні.

Цифрова обробка знімків дозволяє зменшити час обстеження та прискорити прийняття лікарем клінічного рішення.

Джерело: КНП «Голопристанська РЛ»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше