Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги громадян територіальних громад Херсонської області!

До відома громадян
05.10.2021

Шановні громадяни – власники та користувачі земельних ділянок, земельних часток (паїв), власники нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки!

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що граничний термін сплати земельного податку (за 2021 рік) та податку на нерухоме майно (за 2020 рік) сплинув 29 серпня 2021 року.

При цьому є громадяни, які (з певних причин) своєчасно не сплатили податкові зобов’язання із зазначених платежів, що призводить до значних втрат бюджетів територіальних громад.

Аби уникнути застосування додаткових фінансових санкцій (пені, штрафів) та заходів примусового стягнення боргів, передбачених нормами Податкового кодексу України, просимо якнайшвидше сплатити грошові зобов’язання по податках на майно.

Сплату податкових зобов’язань, які визначені податковими повідомленнями – рішеннями, можна здійснити через установи банків, поштові відділення та Електронний кабінет платника.

У разі виникнення питань про уточнення сум нарахованого земельного податку, орендної плати за земельні ділянки та по податку на нерухоме майно, вам необхідно звернутись до державних податкових інспекцій.

Детально з адресами та контактами ДПІ можна ознайомитися за посиланням.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше