Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про встановлення тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії

Виконавчий комітет міської ради інформує
03.02.2022

РІШЕННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГОЛОПРИСТАНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

№ 14 від 31.01.2022

 

Про встановлення тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії

Розглянувши заяву директора КП «Міськтеплокомуненерго» Фісая С.О. від 16 грудня 2021 року № 01-10/342, у зв’язку з невідповідністю діючих тарифів собівартості послуг, що надаються населенню, установам та організаціям, суб’єктам підприємництва – юридичним та фізичним особам, з метою встановлення тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на рівні економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, відповідно до статті 7 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», керуючись статтями 28, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити та ввести в дію з 01 лютого 2022 року тарифи на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, які надаються комунальним підприємством «Міськтеплокомуненерго» суб’єктам підприємництва – юридичним і фізичним особам, установам та організаціям міста Гола Пристань згідно з додатком.

2. Директору КП «Міськтеплокомуненерго» Фісаю С.О. забезпечити безумовне виконання цього рішення.

3. Відділу культури, туризму та з питань діяльності засобів масової інформації виконавчого комітету міської ради повідомити споживачів про затвердження тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, які надаються комунальним підприємством «Міськтеплокомуненерго» суб’єктам підприємництва – юридичним і фізичним особам, установам та організаціям міста Гола Пристань та розмістити відповідну інформацію на офіційному вебсайті Голопристанської міської ради.

4. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 10 листопада 2021 року № 186 «Про встановлення тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії» з 01 лютого 2022 року.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на начальника відділу економічного розвитку виконавчого комітету міської ради Леміха О.А.

Тарифи на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії

Для потреб установ та організацій, що фінансуються з державного та місцевого бюджету

Для потреб установ, організацій, суб’єктів підприємництва – юридичних та фізичних осіб

грн/Гкал

грн/Гкал

Тарифи на теплову енергію

5049,28

5601,05

Тарифи на транспортування теплової енергії

411,07

485,28

Тарифи на постачання теплової енергії

108,08

108,08

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше