Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВІДБОРУ СУБ’ЄКТІВ ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Оголошення
16.02.2022

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради Херсонської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

Інформація про об’єкт оцінки
1. Мета експертної грошової оцінки – визначення вартості земельних ділянок для продажу їх у власність.
2. Назва об’єкту оцінки:
2.1. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення (категорія земель – землі житлової та громадської забудови) площею 1286 кв.м по (кадастровий номер - 6522310100:02:001:1443), яка розташована за адресою: вул. Ларіонова, 128-а м. Гола Пристань Херсонської області, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, що є власністю покупця, нормативна грошова оцінка земельної ділянки – 531877,38 грн.
2.2. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення (категорія земель – землі житлової та громадської забудови) площею 122 кв.м за адресою: вул. Чорноморська, б/н, м. Гола Пристань, Херсонська область (кадастровий номер - 6522310100:01:001:0879), на якій розташований об’єкт нерухомого майна – склад-магазин, що є власністю покупця, нормативна грошова оцінка земельної ділянки – 53387,40 грн.
3. Конкурсна документація подається до виконавчого комітету міської ради за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно) в запечатаному конверті з надписом «На конкурс» та описом підтвердних документів, що містяться в конверті.
Конкурсна документація складається із:
3.1. Підтвердних документів.
- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 3 Положення);
- копії кваліфікаційних документів оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі посвідчень про підвищення кваліфікації оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок;
- копії документів (передбачених абзацом сьомим пункту 9 розділу І Положення) - кількість звітів про оцінку майна, які на час проведення конкурсу складені претендентом на виконання договорів про проведення оцінки майна, укладених з органами приватизації та іншими замовниками, за підсумками попередніх конкурсів (до уваги беруться договори, укладені з органом приватизації, який проводить відповідний конкурсний відбір) (за наявності);
- письмова згода керівника суб’єкта оціночної діяльності, що має дозвіл на провадження діяльності, пов’язаної з державною таємницею, і залучається претендентом (у разі необхідності);
3.2. Інформація про претендента складається відповідно до додатку 4 Положення;
- відомості про діяльність претендента (рік заснування; перелік робіт, що виконувались на ринку оцінки земель; наявність відокремлених структурних підрозділів (філій, дочірніх підприємств тощо); іншу інформацію щодо досвіду у сфері експертної грошової оцінки земельних ділянок претендента в Україні та інших країнах світу);
- інформацію про оцінювачів, які будуть підписувати звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та інших фахівців, що перебувають у трудових відносинах з суб’єктом оціночної діяльності та додатково будуть залучені до виконання робіт (кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів тощо).
3.3. Пропозицій щодо ціни виконання робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку виконання робіт (у календарних днях), якщо він не був визначений в інформації про проведення конкурсу, запечатаних в окремому конверті.
3.4. Документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна (експертної грошової оцінки земельної ділянки) та підписання звіту про оцінку майна (експертну грошову оцінку земельної ділянки) відповідно до додатку 2 Положення.
Замовник експертної грошової оцінки – Виконавчий комітет Голопристанської міської ради Херсонської області.
Кінцевий термін подання документів - 01 березня 2022 року.
Дата, час і місце проведення конкурсу – 09 березня 2022 року о 10-00 годині у приміщенні виконавчого комітету Голопристанської міської ради Херсонської області, за адресою: 75600, Херсонська область, м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 14.
Відомості про місцезнаходження конкурсної комісії – 75600, Херсонська область, м. Гола Пристань, вул. 1 Травня, 14, контактні телефони: (05539) 2-10-52, телефакс (05539) 2-12-77.
Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності затверджене рішенням сьомої сесії ради 7-го скликання від 29 березня 2016 року № 135 оприлюднене на офіційному сайті Голопристанської міської ради golapristan-mrada.gov.ua.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше