Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання з нагоди Дня усиновлення!

Привітання
30.09.2021

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня усиновлення!

Кожна дитина має право на виховання в сім’ї, потребує родинного тепла і турботи. Усиновити дитину-сироту – означає проявити милосердя. Усиновлення заслуговує на повагу та пошану оточуючих. Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.

Висловлюю велику вдячність всім, хто небайдужий до дитячої долі, усім, хто щодня допомагає дітям знайти свою сім’ю, дарує віру та надію на краще майбутнє.

Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, а життя буде безхмарним та заможним. Нехай прийняте вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у вашому житті! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше