Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ»: анонсовано заходи до 10-ї річниці Революції Гідності

Анонс
17.11.2023

У Media Center Ukraine днями відбулася презентація програми заходів з відзначення 10-ї річниці від початку Революції Гідності.

Цього року кампанія проходить під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи», а меморіальні заходи стартували з 15 листопада.

У презентації взяв участі т.в.о. Міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв. 

«Один із ключових наративів відзначення 10-ї річниці Революції Гідності є те, що ця подія – старт нашого входження до європейської спільноти. Минуло 10 років, Україна продемонструвала прогрес, який сьогодні зафіксували офіційні рішення європейських інституцій», – сказав Ростислав Карандєєв.

Генеральний директор Національного музею Революції Гідності Ігор Пошивайло розповів про заходи до 10-ї річниці від початку Революції Гідності. 

Перелік заходів читайте за посиланням

Джерело: Міністерство культури та інформаційної політики України 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше