Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Для чого путін обіцяє газифікувати окуповану Херсонщину

Протидія дезінформації
26.06.2024

ru-пропаганда активно висвітлює зустріч російського диктатора володимира путіна з херсонським гауляйтером володимиром сальдо. Головною темою розмови було питання газифікації населених пунктів на окупованій Херсонщині. 

Своїми обіцянками покращити ситуацію з постачанням газу в окупований регіон путін намагається реалізувати декілька пропагандистських цілей: 

  • Легітимізація окупації та створення ілюзії, ніби це пішло на користь місцевому населенню, а російська влада піклується про добробут жителів регіону.
  • Дискредитація України через спроби виставити її уряд нездатним вирішити інфраструктурні проблеми області. 
  • Створення картинки «щасливої окупації» задля зміцнення підтримки серед місцевого населення. 

Варто зауважити, що влада у москві, попри репутацію росії як «світової газоколонки», протягом десятирічь нездатна вирішити проблеми з газифікацією на власній території.

Джерело: Центр протидії дезінформації

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше