Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ! До 1 лютого необхідно подати інформацію до центру зайнятості

Оголошення
06.01.2022

Не пізніше 1 лютого після звітного року роботодавці м. Гола Пристань та району мають подати до Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню.

Порядок подання звіту затверджений Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271, зі змінами внесеними згідно з Наказом Міністерства соціальної політики № 527 від 30.03.2017р.

Звіт подають підприємства, установи, організації із чисельністю штатних працівників понад 20 осіб.

На фізичних осіб-підприємців, що мають найманих працівників, ця норма не розповсюджується.

Підприємства, установи, організації із чисельністю штатних працівників понад 20 осіб мають виконати квоту для працевлаштування – у розмірі 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік.

Одночасно, звертаємо увагу роботодавців на те, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 № 2148-VIII (набрав чинності 11.10.2017) були внесені зміни до частини другої статті 14 Закону України «Про зайнятість населення»: «Для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до статті 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років, підприємствам, установам та організаціям з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб встановлюється квота у розмірі не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників».

За детальною інформацією звертайтесь
до Голопристанського міськрайонного центру зайнятості –
відділ взаємодії з роботодавцями

Контактний телефон – (05539)21653

Голопристанський МРЦЗ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше