Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні в країні відзначають 210 річницю з дня народження Великого Кобзаря

Події
09.03.2024

9 березня 1814 року народився Великий український геній, поет, художник, громадський та політичний діяч Тарас Григорович Шевченко – духовний батько українства, славетний Кобзар, чиї слова і зараз звучать надзвичайно пророчо.

Сьогодні в криваві дні для України, ми згадуємо видатного українця, незламного патріота України, який прославив своє ім'я і свою державу на весь світ. Він став символом незламності та незалежності України, народним Героєм та ватажком боротьби за свободу.

Сьогодні, як ніколи актуальна поезія Т.Г.Шевченка, бо саме у ці дні завершується пророцтво Великого Кобзаря! Тож читаймо і надихаймося пророчими віршами, єднаймося і перемагаємо!

Слава Україні – Героям Слава!

Борітеся — поборете, Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава, І воля святая!

...І на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люде на землі.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше