Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Суд надав дозвіл на спеціальне розслідування щодо гауляйтера Голої Пристані та його першої заступниці

Події
23.12.2022

⚖️Суд надав дозвіл на спеціальне розслідування щодо гауляйтера Голої Пристані та його першої заступниці. Про це повідомляє Херсонська обласна прокуратура.

 

💬"За участі прокурорів органів прокуратури Херсонської області суд надав дозвіл на здійснення спеціального досудового розслідування (in absentia) стосовно двох осіб у кримінальних провадженнях, за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

 

За даними слідства, у травні 2022 року мешканець м. Херсона вступив у злочинну змову з представниками країни-агресора та добровільно погодився зайняти псевдопосаду «голови військово-цивільної адміністрації Голопристанської міської територіальної громади Скадовського району Херсонської області». У свою чергу місцева мешканка, реалізуючи свої політичні амбіції, зайняла посаду так званого «першого заступника голови військово-цивільної адміністрації Голопристанської міської територіальної громади Скадовського району Херсонської області»", – йдеться в повідомленні.

 

Фігуранти активно виконують доручення військово-політичного керівництва рф, спрямовані на утвердження влади країни-агресора на території області.

 

Досудове розслідування триває.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше