Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонсуємо спеціальний онлайн-урок до Дня Соборності України!

Анонс
21.01.2024

Це унікальна можливість дізнатися про передумови виникнення цього свята, довідатися більше про Акт Злуки, що став історичним обʼєднанням українських земель в одній державі, та надвагому подію для нашої державності – проголошення Української Народної Республіки.

Освітній Центр Верховної Ради України розробив урок, який поєднуватиме в собі не лише історичні, а й новітні факти про сучасну Верховну Раду України та державний устрій нашої країни! А наприкінці кожен зможе взяти участь у вікторині, переможець якої гарантовано отримає до Дня Соборності України подарунок від ОЦе!

Сьогодні ворог знову прагне знищити українську єдність та незалежність і окупувати нашу землю. Тож давайте цього дня обʼєднаємося і покажемо нашу згуртованість і незламність у спільній боротьбі! 

Поспішайте зареєструватися!

  • Коли? 22.01.2024 
  • Початок о 14:00
  • Де? Онлайн-платформа Zoom 

Реєстрація:

Україна соборна! Разом до перемоги!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше