Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати комунікаційної компанії «Людина для людини»

Події
12.03.2024

Національна соціальна сервісна служба України спільно з Міністерством соціальної політики та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей реалізує проєкт «Людина для Людини».

Протягом листопада 2023 року проводилась комунікаційна компанія «Людина для людини» з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві. Впродовж цієї інформаційної компанії відбувався збір історій про соціальних працівників зі всієї України, котрі сумлінно ставляться до своєї роботи.

В межах кампанії були відібрані 20 фахівців соціальної сфери, які розповіли надихаючі історії про свій професійний досвід.

Отож знайомтеся – сучасні герої соціальної сфери!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше