Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська громада у глибокій скорботі

Особистості
25.03.2024

Адміністрація, колектив КНП «Голопристанська районна лікарня» та Голопристанська міська військова адміністрація тужить та висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким з приводу смерті лікаря-хірурга ВАХНЮКА МИХАЙЛА АНДРІЙОВИЧА.

23 березня 2024 року на 75 році пішов з життя справжній чоловік, чудовий фахівець та поважна людина Голопристанського краю, життєвий шлях якої є зразком людської гідності, добропорядності та мудрості.

МИХАЙЛО АНДРІЙОВИЧ розпочав свій трудовий шлях після медінституту в районній лікарні в місті Гола Пристань Херсонської області, де працював разом із дружиною Ольгою Павлівною, медичною сестрою поліклініки.

Більше 40-ка років працював у Голопристанській районній лікарні, був і лікарем-ординатором хірургічного відділення та завідувачем відділення. 

Він був високоінтелектуальною людиною та наставником для багатьох лікарів.

Хірург ВАХНЮК МИХАЙЛО АНДРІЙОВИЧ виконував весь спектр хірургічних робіт, працював самовіддано, часто жертвуючи вільним часом, родиною, друзями, святами. Чергування, ургентація могли тривати цілу добу і більше – стільки, скільки того потребував пацієнт. 

При цьому МИХАЙЛО АНДРІЙОВИЧ залишався скромним, професійним, чуйним. Його авторитет серед колег був незаперечним, а від сотень врятованих пацієнтів він чув заслужені слова вдячності й поваги за збережене здоров'я.

Світла пам’ять про МИХАЙЛА АНДРІЙОВИЧА назавжди збережеться в серцях рідних, колег, друзів та всіх, хто його знав.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше