Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Спортивні змагання на «Кубок мера-2021» відбулись на святкуванні 312-ої річниці Дня заснування міста Гола Пристань

Спорт
01.10.2021

В суботу 25 вересня о 9-30 з нагоди 312-ої річниці Дня заснування міста Гола Пристань біля міського палацу спорту відбулося відкриття спортивних змагань на «Кубок мера-2021».

На відкритті були присутні учасники змагань та гості – міський голова Олександр Бабич, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Тонка, директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Наталія Кулик.

Урочисте підняття Державного Прапору України під звуки Державного Гімну України ознаменувало початок спортивних змагань. Учасників привітав міський голова Олександр Бабич та вручив подарунки кращим спортсменам із козацького двобою. З привітальним словом виступила начальник відділу освіти, молоді та спорту Ольга Тонка, побажала всім наснаги та витримки, спортивних перемог та гарного настрою.

На змагання прибули спортивні команди з м.Миколаєва, смт Білозерки, сіл Нова Збур’ївка, Гладківка, Новомиколаївка, Олександрівка.

Більше ста учасників різних вікових категорій взяли участь у командних змаганнях з баскетболу, волейболу, футболу. Ігри проходили у спортивних залах Палацу спорту та шкіл громади, на міському стадіоні.

Не зважаючи на складні погодні умови та сильний вітер відбулися змагання і з веслування на байдарках та каное у трьох вікових категоріях. Переможцями стали: Олександра Сидоренко, Олександр Тамазликар, Артем Боков.

Для всіх бажаючих було проведено турнір з шахів і шашок, на якому перемогли: Владислав Щербина, Юрій Андруневич, Надія Плахотіна, Олександра Світа.

Вперше були проведені змагання з настільного тенісу, найкращим став мешканець Голої Пристані Валерій Підтабачний. Він також зайняв перше місце і в гирьовому спорті.

Переможці та призери отримали нагороди та подарунки.

Відділ освіти, молоді та спорту
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше