Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

МІСЬКИЙ СТАДІОН РЕКОНСТРУЮВАТИМУТЬ

Інфраструктура
12.08.2021

Як повідомили у міській раді, сесією виділено кошти відділу освіти, молоді та спорту у сумі майже 135 тис. гривень для проведення реконструкції міського стадіону «Дніпровець». З них 45 тисяч вартувало технічне обстеження, більше 39 тис. – інженерні вишукування території комплексу.

Після завершення робіт по проєктуванню та проходження експертизи проєктно-кошторисної документації буде визначена повна вартість будівельних робіт. З виділеної ж суми залишилися майже 50 тисяч гривень, які і спрямують на реалізацію проєкту. Додаткові кошти для будівництва будуть виділятися впродовж наступного бюджетного року.

Проєктом реконструкції передбачено встановлення системи автоматичного поливу, освітлення стадіону, капітальний ремонт бігової доріжки, будівництво громадської вбиральні і господарського приміщення. Окрім того, переплановано і модернізовано відповідно до сучасних вимог вже існуюче приміщення. Реконструюватимуть і трибуни для глядачів, а також технічні зони (майданчики для розминки за футбольними воротами).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше