Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА інформує про стан в громаді

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
12.06.2023

Ситуація станом на 12.06.2023 (08:30) по Голопристанській громаді:

  • Рівень води знижується. За ніч – до 60 см в різних частинах міста.
  • Багатоповерхівки в центральній частині міста Гола Пристань залишаються майже без підтоплення.
  • Східна частина міста, район вулиць Ларіонова, Миколаївська, Лугова, Довженка, Парусна – рівень води складає до 2 м.
  • Мікрорайон "Молодіжний" – рівень води в низинах складає до 1 м.
  • Мікрорайон "Східний" – в котеджних кварталах вода відступила.
  • Вулиця Херсонська майже без води.
  • В низових частинах рівень води залишається до 1 м.
  • Район вулиць Набережної, Берегової, Висовіна, Комарова, Торговий – рівень води в низинах складає від 1-1,5 м.
  • Село Кардашинка та дачні ділянки – рівень води знизився до 1,5 м.
  • Є можливість доступу до деяких дачних кооперативів.
  • Деяке населення, яке залишалось на пагорбі перейшли в дачні будинки.
  • Село Кардашинка залишається у воді.
  • Село Кохани також залишається підтопленим, рівень води подекуди сягає до 1 м.
  • Села Мала та Велика Кардашинки – відтік води сягає до 60 см. Є можливість в деяких частинах сел доступу до домоволодінь.
  • Ситуація з відтоком води в цілому стабілізується.
  • Зв’язок майже відсутній.
  • Електропостачання відсутнє.
  • Газопостачання в підтоплених населених пунктах також відсутнє.
  • Критична ситуація залишається з питною водою для населення, яке залишається ще оточеним водою в районі багатоповерхівок вул. Чорноморської, Озерної. 

Дякуємо всім, хто продовжує боротися за життя кожної людини нашої громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше