Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Конкурс на кращу інформаційно-аналітичну статтю на тему “Постковідний синдром”

Оголошення
18.02.2022

Інтернет-видання “Медправда” анонсує конкурс та засновує грант за написання інформаційно-аналітичної статті на тему “Постковідний синдром”.

Мета проєкту — всебічне інформування населення щодо наслідків захворювання, допомога у подоланні розладів здоров’я та психологічна підтримка усіх, хто стикнувся з COVID-19.

До участі у конкурсі запрошуються лікарі з усієї України, що мають диплом про вищу медичну освіту державного зразка. Грошова винагорода (грант) за найкращу статтю складає 10000 грн.

Ознайомитися з умовами конкурсу та зареєструватися для участі можна на сайті «Медправда» (https://medpravda.ua/ua). Посилання на умови грантової програми: https://medpravda.ua/ua/pub_1473

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше