Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з днем святого Миколая!

Привітання
06.12.2023

Шановні мешканці Голопристанської міської територіальної громади та дорогі діти! 

З нагоди Дня Святого Миколая хочемо від щирого серця привітати з цим добрим, чарівним, казковим, найсвітлішим і найрадіснішим святом. З його приходом кожен з нас сподівається на хоча б маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому. 

Сподіваємось, що цей день перетвориться на справжнє диво і буде наповнений радістю, теплом, добром та приємними дарунками. Нехай добрий Святий Миколай принесе у ваші сім'ї щастя, благополуччя та мир рідній Україні.

Особливо хочеться привітати дітлахів Голопристанської громади, які зазнали окупацію та бачать війну в різних її проявах. Знаємо, як це нелегко і разом з вами відчуваємо біль та тугу… Поміж всі негаразди ви гарно навчаєтесь та здобуваєте різноманітні досягнення та нагороди. Пишаємось вашою витримкою, мужністю та силою, адже ви – українці. Ви є найкраща підтримка для своїх рідних та гордість Голопристанської громади!

Бажаємо, щоб цей святковий день для кожної дитини нашої громади став початком нових, кращих часів, а Святий Миколай вбереже кожну родину від бід та незгод, дарує любов, радість та справжню віру у дива.

Всім вам, дорогі жителі Голопристанської Батьківщини, у цей святковий день бажаємо позитивних емоцій, світлої надії та міцної віри в Збройні Сили України, Перемогу, у доброту та щиру допомогу, нехай в серці панує любов та тепло. 

Вірте у диво, бо сьогодні все можливо! Нехай збуваються всі добрі задуми та мрії. Зі святом!

Голопристанська міська військова адміністрація та Виконавчий комітет Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше