Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відзначення професійного свята рятувальників

Події
17.09.2021

Сьогодні з нагоди відзначення Дня рятівника відбулись урочистості та святковий концерт в Голопристанському міському Палаці культури «Сузір’я».

З привітальними словами виступили начальник Скадовського РУ ГУ ДСНС України у Херсонській області, полковник служби цивільного захисту Віктор Фисуненко, радник міського голови Людмила Лук’янченко, голова Долматівської ОТГ Валентина Данилів, голова Бехтерської ОТГ Михайло Буряк, Олег Санашвіллі.

Кращих працівників ДСНС нагороджено подарунками, грошовими винагородами та почесними грамотами за значний особистий внесок у розвиток техногенно-екологічної і пожежної безпеки та самовіддану працю. А музичними подарунками порадували в це свято Марія Галущак, дует Івана Ісаченка та Дениса Дегтярьова, народний аматорський ансамбль скрипалів «Чарівна скрипка» (керівник Світлана Вакуленко), Віктор Кичинський. Також танцювальними сюрпризами дивували колективи спортивно-танцювального клубу «Альфа Денс» (керівник Марія Литовченко, хореограф Олена Павленко) – хореографічний дует східного танцю з дебютним виступом та дитячий колектив.

Бажаємо всім рятувальникам, всім тим, хто протягом багатьох років із честю виконують покладені на них завдання, життєвої енергії та міцного здоров’я, незборимої волі й стійкості духу, витримки та мужності. Нехай родинне тепло стане міцною опорою справжніх героїв. Зі святом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше