Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Даруючи свято голопристанським жителям поважного віку

Привітання
05.10.2021

У читальному залі бібліотеки-філії з обслуговування користувачів м. Гола Пристань сьогодні лунала музика та щирі слова вітання, піднімаючи настрій та даруючи свято голопристанським жителям поважного віку.

З шаною та щирими побажаннями міцного здоров’я, щасливої долі, радості, добра, довголіття присутніх привітав міський голова Олександр Бабич та керівник клубу «Життєлюби Золотого Віку» Надія Вдовиченко.

Різноманітні музичні подарунки прозвучали від Марії Галущак, Світлани Золотарьової, народного ансамблю народної пісні «Україночка» (керівник Олександра Гордіна), Сергія Хоменко. Порадував танцем дует східного танцю СТК «Альфа Денс».

Ще раз хочемо привітати поважних мешканців нашої громади золотого віку. Побажати миру та злагоди у душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше