Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Світ починає визнавати, що саме рф підірвала Каховську ГЕС

Сьогодення
16.06.2023

Пояснює Центр стратегічних комунікацій.

Міжнародний кримінальний суд у Гаазі розпочав розслідування підриву греблі Каховської ГЕС, а Європарламент офіційно визнав цей теракт російським воєнним злочином.

Міжнародна спільнота оговталася від шоку техногенної катастрофи на Півдні України і ще більш впевнено вказує на винуватця – рф.

Обставини вчинення росією теракту на Каховській ГЕС загалом відомі, залишається лише зафіксувати їх через юридичну процедуру.

Це не перша справа МКС щодо російських злочинів в Україні. Цей суд вже видав ордер на арешт путіна і львової-бєлової за викрадення українських дітей. Тому і в цій справі очікуються рішучі дії.

Вироки міжнародних судових інстанцій – це те, що російські воєнні злочинці не зможуть скасувати ані переговорами, ані мирними угодами.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше