Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Херсонщині відбудеться мистецько-кулінарний фестиваль «ТАВРІЯ-БОРЩ»

Анонс
10.09.2021

12 вересня 2021 року в с.Великі Копані відбудуться дві яскраві події: відкритий фестиваль народної творчості «ДУША ПІВДНЯ» та мистецько-кулінарний фестиваль «ТАВРІЯ-БОРЩ».

Відтепер на Херсонщині офіційно святкуватимуть День борщу, цього року –12 вересня, а в подальшому – щороку у першу неділю вересня. Таке рішення підтримали депутати обласної ради під час засідання сесії 19 серпня.

Тож, на відвідувачів чекає святкова концертна програма за участю кращих колективів Херсонщини та гостей фестивалю з різних регіонів України, 30 казанів неперевершених борщів за різноманітними рецептами, колоритний ярмарок майстрів та оригінальні фотозони, веселі розваги та пригощання на будь-який смак.

Початок фестивального дійства об 11:00.

Для засобів масової інформації буде організовано трансфер. Від’їзд від будівлі обласної ради 12 серпня орієнтовно о 12.30.

Пориньте у колоритний і смачний світ народних мистецьких та кулінарних традицій!

Додаткова інформація ТУТ

Джерело: Херсонська обласна рада

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше