Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Україні працюють 162 Центри життєстійкості

Корисне для вимушених переселенців Голопристанської громади
22.08.2024

В Україні відтепер працюють 162 Центри життєстійкості, тож відповідаємо на поширені запитання про проєкт.

Які послуги можна отримати в Центрі життєстійкості?

У кожному такому просторі можна отримати поради з різних соціальних питань, записатися на індивідуальну чи сімейну консультацію до психолога, долучитися до групових тренінгів та занять, які допомагають покращити ментальне здоров’я та розвивати батьківські навички.

Скільки коштує відвідування Центру?

Послуга з формування життєстійкості є безкоштовною і надається державним коштом.

Хто може отримувати послуги у Центрі життєстійкості?

Простір відкритий для всіх громадян.

Як дізнатися, чи є у моїй громаді такий осередок?

Список та адреси діючих Центрів ви можете побачити на сайті Міністерства: https://www.msp.gov.ua/content/gromadi-do-uchasti-v-programi-zhittestiykosti.html

Як ведеться підготовка фахівців?

Команди надавачів послуги проходять обов’язкові навчання за міжнародними програмами “Самодопомога Плюс” (за підтримки World Health Organization Ukraine https://www.facebook.com/WHOUkraine?locale=uk_UA  ) та “Батьківство без стресу” (від партнерів проєкту - UNICEF Ukraine https://bit.ly/3yPpvhU   та ВГЦ Волонтер https://bit.ly/3YPkKj7  ).

Проєкт ініційовано Міністерством соціальної політики України в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? Першої леді Олена Зеленська.

Джерело: Міністерство соціальної політики України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше