Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Триває підготовка щодо забезпечення теплом мешканців прифронтових територій в осінньо-зимовий період

До відома громадян
20.08.2024

У фокусі уваги — підготовка до зими на територіях, де ведуться або велися бойові дії. Зокрема, йдеться про постачання деревини паливної вразливим верствам населення.

Про стан підготовки до нового опалювального сезону відзвітували на нараді щодо забезпечення побутовим паливом на прифронтових територіях під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

Про поточні результати роботи щодо можливості надання допомоги під час опалювального сезону 2024-2025 років доповіли представники УВКБ ООН, Міндовкілля, ДП «Ліси України», Держлісагентства, Кластеру з питань житла та непродовольчих товарів в Україні (Кластер), Українського гуманітарного фонду, а також деяких обласних військових адміністрацій.

Отже, підготовка до наступного опалювального сезону триває. Міжнародні та громадські організації беруть активну участь у цьому процесі, надаючи підтримку та ресурси для забезпечення ефективного і безпечного опалення.

«Я дякую всім міжнародним партнерам та громадським організаціям за їхній вагомий внесок у підтримку населення під час майбутнього зимового періоду. Ваша допомога є надзвичайно важливою для тих, хто опинився у складних умовах. Завдяки нашій спільній скоординованій роботі багато людей зможуть пережити цю зиму в теплі та безпеці», — резюмувала Віцепрем’єрка.

Джерело: Мінреінтеграції

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше