Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Терапія іграшкою в подоланні психосоматичних розладів у дітей

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
22.08.2024

Ролі терапії іграшкою в подоланні психосоматичних розладів у дітей, які пережили війну, був присвячений другий модуль навчального курсу «Система роботи психолога з дитячим травматичним стресом – модель копінг-стратегій ”Подолання іграшкою”», в якому продовжила навчання фахівець "Інклюзивно-ресурсного центру " Голопристанської міської ради.

Упродовж чтирьох днів тренінгу у Чернігові практикуюча психологиня Євгенія Закревська ділилась своїми знаннями і практиками, зокрема з наступних питань:

  • як проявляються психосоматичні розлади у дітей, які пережили війну
  • як створити безпечний простір для вираження емоцій та почуттів дитини
  • які психологічні методи можуть зменшити страх та тривогу у дітей
  • як поліпшити емоційний стан дітей, які проходять лікування

Важливу увагу було приділено взаємодії із батьками: детально розглянули різні моделі залучення батьків до терапевтичного процесу та налагодження ефективного спілкування, а також обговорили можливі бар'єри у співпраці з батьками та шляхи їх подолання.

Впевнені, що отриманий інструментарій та знання стануть у нагоді в роботі ІРЦ.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше