Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Путівник у сфері ментального здоров'я військовослужбовців в умовах війни

Військовослужбовцям, ветеранам війни та учасникам АТО / ООС
24.11.2023

Команда ЯРМІЗ Центр реадаптації та реабілітації презентує «Путівник у сфері ментального здоров’я військовослужбовців в умовах війни».

Він базується на досвіді роботи практикуючих психологів Центру та інших фахівців щодо психології бою, реакцій на бойові стресові фактори, методів допомоги та відновлення тощо.

«Фахівці Центру – Марина Сириця та Ольга Кухарук проаналізували, систематизували власний та досвід багатьох спеціалістів і звели в Путівник 46 основних якісних джерел з описами до навчально-методичних посібників, практикумів, психоедукаційних і навчальних відеоматеріалів, посиланнями на ресурси та QR-кодами, які допоможуть легко знаходити потрібну інформацію», – йдеться в повідомленні Центру. 

Путівник може бути цікавий як психологам, які працюють з цивільними і військовими, так і студентам ВНЗ військових кафедр. 

Вантажити путівник ТУТ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше