Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Що заважає нам звернутися по допомогу, коли ми цього потребуємо?

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
27.11.2023

Страх, що не зрозуміють, невпевненість у своєму рішенні, попередній негативний досвід чи інші причини. Але переважно — сором.

За даними глобального соціологічного дослідження, яке цього року провели на замовлення Третього саміту перших леді та джентльменів, саме ця емоція є найбільшою перешкодою на шляху молоді до фахівців з ментального здоров’я. 

Крім цього, з почуттям сорому межує страх відкритися рідним.

Не забувайте, що ресурси людини — не лише матеріальні. Емоції, почуття, рівень втоми впливають на наш стан і демотивують. 

Вчасно звернутися до спеціаліста — вкрай важливо.

Пам’ятайте: це можна зробити анонімно.

На сайті Всеукраїнської програми ментального здоров’я «ТИ ЯК?» ви знайдете лінії безоплатної психологічної допомоги. А також перелік партнерів програми, які надають консультації онлайн та офлайн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше