Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Досвід ветеранів вартий поваги (ВІДЕО)

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
08.03.2024

Ми всі, безперечно, пишаємося нашими захисниками, радіємо їхнім перемогам, надихаємося їхньою стійкістю. Коли зустрічаємо військових або хочемо подякувати ветеранам, емоцій буває через край, та варто пам’ятати, що перед нами — воїни, які гідно виконували свій обов’язок та ризикували життями.

Гліб Стрижко — також ветеран, колишній морський піхотинець, нині координатор ветеранського простору Veteran Hub. Жартує, що виглядає, як хіпстер з Подолу, та насправді за плечима хлопця — бойовий досвід, важкі травми, полон і тривала реабілітація.

Досвід Гліба, його побратимів і посестер вартий поваги. І їм важливо, аби цю гідність у ставленні одне до одного зберігали й цивільні. Повага, людяність та щира подяка — повсякчас кращі за «супергероїв» чи «котиків».

Ролик створено в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської, та з метою інформаційного супроводження Ініціативи Міністерство культури та інформаційної політики України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше