Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Досвід ветеранів вартий поваги!

Психологічна допомога під час дії воєнного стану
22.03.2024

Сергій Коц – ветеран, старший солдат.

Для нього на фронті було лише «чорне» і «біле», ворог і друг. Зараз Сергій продовжує адаптуватися до цивільного життя. Тут же невідомо «з якої сторони по голові каменюкою дадуть».

«Один із його страхів – тиск та осуд суспільства. Він не відчуває себе інвалідом. Такий, як всі ми. Просто бачив дещо інше, коли захищав країну. Життя – зовсім через іншу призму. Його щире бажання, аби цивільні не розуміли війну, але щоб розуміли військових. Це було б чудово», – зауважила Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна.

Аби розуміти, потрібно вміти правильно розмовляти та взаємодіяти. У цьому допоможе довідник «Люди з досвідом війни. Взаємодія»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше