Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тиждень безпеки дорожнього руху

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
24.05.2023

У період із 15 до 21 травня 2023 року в Україні реалізовувався щорічний захід – ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", до якого долучилися дистанційно Голопристанські навчальні заклади.

Захід присвячується переосмисленню мобільності та створенню зручних та безпечних умов для усіх учасників дорожнього руху, зокрема пішоходів та користувачів вело- та електротранспортом.

 

Учні Голопристанського ліцею №3 прийняли активну участь, провівши: 

  • гру-вікторину "Усім треба пам'ятати, що на дорозі не треба жартувати", 
  • батьківські збори "Здоров'я і безпека наших дітей", 
  • виховні години на теми: "Безпека на дорогах в умовах воєнного стану", "Знай та розпізнавай дорожні знаки", "Безпека дорожнього руху – це життя!", "Дорожні знаки та їх значення", "Правила для пішоходів, "Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів".

Талановиті вихованці надіслали чудові малюнки на засвоєні теми.

Відеозвіт.

 

17 травня класними керівниками Голопристанського ліцею №2 проведено єдиний національний урок «Безпечна дорога додому» з основ безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод; провели бесіди з батьками учнів та акцентувати увагу на проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху, поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки.

Здобувачі освіти 8-А класу Голопристанського ліцею №2 під керівництвом Тетяни Іванівни Прокопенко створили інформаційний буклет з корисними посиланнями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше