Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фарс з псевдовиборами путіна на ТОТ України нічого не змінить на користь кремля

Жителям тимчасово окупованих територій
16.01.2024

Перевибори путіна у березні 2024 року пройдуть також на тимчасово окупованих територіях України. Рішення про це ухвалила 11 грудня 2023 року центральна виборча комісія рф, яка стверджує, що представники міноборони, фсб та російської влади регіонів висловилися за проведення голосування. Мовляв, «умови дозволяють».

Насправді, не варто було й чекати на інше рішення. Особливо після того, як путін саме через жогу з Донбасу передав своє бажання стати президентом вп’яте. Тим паче, що й репетиція на ТОТ вже проводилася – у вересні.

Нагадаємо, тоді відбувалося так зване «голосування на виборах до органів місцевої влади». Сформовані росією «виборчі комісії» навіть звітували про високу явку.

Проведенню другого акту путінської виборчої Z-нірвани не завадить навіть відверта небезпека. Адже на цих територіях й тоді, і зараз продовжуються активні бойові дії.

Детальніше – у дайджесті Центру стратегічних комунікацій

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше