Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Центр надання адміністративних послуг Голопристанської громади інформує про актуальні контакти зв'язку

До відома громадян
15.01.2024

У зв’язку із військовою агресією російської федерації проти України, тимчасовою окупацією території Голопристанської міської територіальної громади, припиненням та обмеженням доступу адміністраторів ЦНАП до єдиних та державних реєстрів – задовольнити потреби мешканців громади в сфері адміністративних послуг вкрай важко. 

В 2023 році було відновлено доступу до Реєстру територіальної громади. Задля забезпечення надання адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання.

Тепер мешканці Голопристанської громади можуть звернутися для актуалізації інформації в Реєстрі територіальної громади – це необхідно для коректного відображення відомостей в Єдиному державному демографічному реєстрі, порталі «ДІЯ». Отож, щоб актуальна інформація про вас та ваших близьких була вам доступною – звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Голопристанської міської ради. 

За ІІ півріччя 2023 року було опрацьовано понад 600 повідомлень в Реєстрі територіальної громади. Близько 100 осіб звернулося для актуалізації своїх даних в реєстрі. Надано 10 відповідей на запити органів державної влади щодо місця реєстрації осіб на території Голопристанської міської територіальної громади. 

  • Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) постійно здійснює консультування мешканців громади в телефонному режимі +38(067)1705590, в соціальних мережах та через електронну пошту gopry-cnap@ukr.net
  • Також нагадуємо, що за поясненнями можна звертатись в Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради на електрону скриньку: soczahust_gopry@ukr.net
  • Для зв'язку доступні такі контакти Відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради: електронна пошта goronogopri@ukr.net та телефон +38(095)8907341 (Telegram, Viber, WhatsApp).

Контакти Голопристанської міської ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ (ГМВА): 

  • Телеграм-канал
  • Електронна поштова скринька Голопристанської МВА для приймання онлайн звернень, запитів та заяв від громадян: gopry-va@ukr.net
  • Сайт Голопристанської МГ (МВА)
  • Сторінка в Facebook
  • Телефон для звернень і консультацій громадян Голопристанської громади: +38(067)1705590 (дзвінки приймаються за наступним робочим графіком: пн–пт з 08:00 до 17:00; сб–нд вихідні).
  • Зв'язок через Telegram та WhatsApp месенджери +38(098)8262624
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше