Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники ЦНАПу Голопристанської громади взяли участь в міжрегіональному форумі в Одесі

Події
02.04.2024

«СИНЕРГІЯ ПІВДНЯ» – в Одесі відбувся міжрегіональний форум, який обʼєднав представників 130 громад з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей. Серед них — працівники урядових відомств, органів влади та керівників ЦНАПів сталевого Півдня.

Під час форуму обговорили: 

  • розвиток сфери надання адміністративних послуг і мережі ЦНАП в умовах кризи та відновлення;
  • забезпечення безперебійної роботи ЦНАП у південних регіонах; 
  • ефективність надання адміністративних послуг;
  • пріоритетні напрями розвитку адмінпослуг; 
  • упровадження нових технологій для полегшення доступу до них;
  • успішні кейси регіональної влади з розвитку та підтримки мережі ЦНАП у регіонах;
  • досвід роботи в умовах кризи. 

Учасники форуму обговорили різноманітні питання та виклики, які виникають у роботі ЦНАП, особливо в умовах військового стану. Активно обмінювалися досвідом та ідеями, щоб знайти оптимальні рішення та підходи до покращення надання адміністративних послуг у своїх громадах.

Підсумком заходу стало збагачення учасників новими знаннями та практичними інструментами для підвищення ефективності роботи ЦНАП в умовах військового стану. 

Дякуємо за можливість бути в колі своїх.

Захід організовано за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа, а також військових адміністрацій Одеської, Херсонської та Миколаївської областей.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше