Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Голій Пристані відбувся турнір з баскетболу «Новорічний Кубок 2021»

Спорт
24.12.2021

У міському Палаці Спорту Голої Пристані 19 грудня відбувся традиційний турнір з баскетболу серед дівчат та хлопців 2010 року та молодше «Новорічний Кубок 2021».

У турнірі приймали участь команди дівчат «Чемпіон-10» Гола Пристань, Олександрівський ЗСЗСО; команди хлопців м. Гола Пристань та ДЮСШ м. Нова Каховка.

Новорічне свято баскетболу виправдало свої сподівання. Дівчата та хлопці демонстрували хорошу та видовищну гру (як на свій вік), запекла боротьба точилася на кожному клаптику баскетбольного майданчику.

Звичайно, результат ігор був не головним, важливо було створити дружню та святкову атмосферу, що, на мій погляд, вдалося досягти. Незважаючи на склад команд (мікс дівчат та хлопців), все ж таки результати ігор наступні:

  • «Чемпіон-10» Гола Пристань – м. Гола Пристань (хлопці) 57:17;
  • Олександрівка (дівчата) – ДЮСШ Н. Каховка 29:37;
  • м. Гола Пристань (хлопці) – ДЮСШ Н. Каховка 39:17;
  • «Чемпіон-10» Гола Пристань – Олександрівка 52:27.

Отже, дівчата підтвердили свою назву команди та здобули перемогу у турнірі «Новорічний Кубок 2021».

P.S. Дуже несподіваним та приємним подарунком для наших дівчат перед початком турніру був візит представників компанії FRENZY FISHER (в особі Попович С.Ю.), які зробили дівчатам подарунок на Св. Миколая – баскетбольні кросівки. Велика вдячність компанії за підтримку нашої команди та дитячого баскетболу в нашому місті.

Вітаємо всіх юних спортсменів зі святом баскетболу та бажаємо успіхів та перемог у майбутньому!!!

А.М. Настасієнко, президент
міської федерації баскетболу
«Чемпіон»

Джерело

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше