Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Голій Пристані відзначили День Гідності та Свободи

Події
19.11.2021

Відзначення Дня Гідності та Свободи було започатковано у 2014 році на честь двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Цього дня українці віддають належну шану патріотизму й мужності громадян, які стали учасниками тих подій – справжніх патріотів країни, достойних нащадків своїх героїчних предків.

У переддень цього пам’ятного дня, 19 листопада, в картинній галереї Голопристанського МПК «Сузір’я» з дотриманням карантинних вимог відбувся мітинг, на якому всіх присутніх привітав міський голова Олександр БАБИЧ. Очільник закликав пам’ятати ці знакові події і те, якою ціною український народ виборював європейське майбутнє.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні та воїнів, які загинули у війні на сході.

Біля пам’ятника Героям Небесної Сотні Благочинним Голопристанського округу протоієреєм Володимиром була проведена поминальна панахида за загиблими. В знак шани всі присутні запалили свічки та лампадки і з великою печаллю, тихо молились за душі убієнних.

По завершенні відбулася церемонія покладанням квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Загиблим за незалежність та волю України.

Пам’ятаймо про цих мужніх людей, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої країни та її європейського вибору!

Світла та вічна пам’ять нашим співвітчизникам, які віддали життя за Україну!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше