Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У міській громаді створено ювілейну прийомну сім’ю

Служба у справах дітей інформує
15.02.2022

З родини починається життя будь – якої людини, саме в сім’ї відбувається формування її як особистості і громадянина.

Основними засадами державної політики у соціальному захисті дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, є створення умов для реалізації права дитини на виховання в сім’ї, забезпечення пріоритету сімейних форм влаштування дитини. Саме в цьому напрямку і працює Голопристанська міська територіальна громада.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради на території Малокопанівського старостату створено десяту прийомну сім’ю на базі родини Андрія Тузенка та Ольги Дриги, до якої на спільне проживання та виховання влаштовано трьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

15 лютого 2022 року  міський голова Олександр Бабич підписав договір із прийомними батьками  Андрієм Тузенком та Ольгою Дригою. Голова побажав прийомній родині успіхів у вихованні дітей, здоров’я, терпіння, а дітлахам знайти нових друзів, досягати успіхів у навчанні та пригостив їх солодощами.

Нехай щастя, успіх, любов, добробут та родинне благополуччя завжди супроводжують прийомну родину Тузенка – Дриги, а в їх будинку лунає дитячий сміх.

Ірина ПИСАРЄВА, начальник служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконкому міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше